Czech English

• Úvod
  • STARE-Nezařazené
  • Africa Newsroom – Kubuqi Model lauded by international community as one Chinese solution to comprehensive desertification control
4.8.2017
Eliška Šertlerová

Šesté Kubuqi International Desert Forum se konalo od 29. do 30. 7. 2017 ve městě Ordos ve Vnitřním Mongolsku. Hostům z mnoha zemí byl zde podrobně představen místní model kontroly desertifikace, tzv. Kubuqi Model, který se zdá být velmi úspěšným. V poslední době jsou mezinárodní konference o ekologickém rozvoji konané v Číně velmi atraktivní platformou pro sdílení zkušeností a praktik. Podrobná zpráva o průběhu fóra je k přečtení zde.

České fórum pro rozvojovou spolupráci
Vladislavova 1460/12, 110 00 Praha 1

info@fors.cz

DIČ: CZ71010114 (nejsme plátci DPH)

Bankovní spojení
číslo účtu: 181618095/0300
ČSOB; Anglická 20, 120 00 Praha 2

FoRS – České fórum pro rozvojovou spolupráci
je platformou českých nevládních neziskových organizací (NNO) a dalších neziskových subjektů, které se zabývají rozvojovou spoluprací, rozvojovým vzděláváním a humanitární pomocí.

Organizace ve FoRS sdílejí společný zájem prosazovat vyšší relevanci a efektivnost české i mezinárodní zahraniční rozvojové spolupráce a zvyšovat její pozitivní dopady pro obyvatele rozvojových a transformujících se zemí.

Hlavním úkolem FoRS je zastupování společných zájmů členů a posilování spolupráce a vztahů mezi státními institucemi v ČR i EU a nevládními organizacemi na poli rozvojové spolupráce.